Telefon: 54 44 16 97

VI BYGGER GRØNT

Ingen opgave er for lille...

Ej heller for stor...

Træfældning med sikkerheden i top​

Kom af med dine uønskede træer

Har du et træ i din have, som skygger for solen på din terrasse eller står i vejen i forhold til dine planer om at bygge ud? Så kan vi ved H. Rasch & Søn A/S hjælpe dig af med dine uønskede træer. Vi tilbyder nemlig professionel træfældning med sikkerheden helt i top. Vi sørger for, at alle de træer, du vil af med, bliver fældet hensigtsmæssigt, og uden det går udover den omkringliggende beplantning.

Har du et eller flere træer på Falster eller i Vordingborg, så kommer vi gerne forbi fra vores base i Stubbekøbing og fælder dem. For os er ingen opgave hverken for stor eller lille, og vi tager os af fældning af træer for både private boligejere, virksomheder og det kommunale. Det betyder, at vi fælder alt fra et enkelt træ i din baghave til større samlinger af træer i offentlige parker.

Vi udfører træfældning med respekt for naturen

​Når man arbejder med træer og naturområder, så er det enormt vigtigt, at man går til arbejdet med respekt for den natur, der skal arbejdes med. Det betyder eksempelvis, at man ikke fælder et træ uden nøje at kontrollere, hvor stammen lander, så den ikke beskadiger den omkringliggende natur – eller i værste fald arbejdere eller forbipasserende.

​Derfor er vi glade for hos H. Rasch & Søn A/S at kunne tilbyde et ansvarsbevidst team af kompetente og dedikerede anlægsgartnere, der kan tage sig af dine opgaver med træfældning og beskæring af træer. Vi arbejder med respekt for naturen og styr på sikkerheden. Så kan du nemlig være sikker på, at du får et flot resultat.

Kontakt os for et tilbud på din opgave

Hvis du vil høre mere om vores priser på træfældning eller hvis du vil booke os til at fælde dine uønskede træer, så skal du bare kontakte os. Vi udformer dig gerne et uforpligtende tilbud, og vi står også klar til at give dig gode råd og vejledning, hvis du har brug for det. Vi han derudover også hjælpe dig med brolægning og generelt dit haveanlæg.

 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Firmainformation

H. Rasch & Søn A/S

Grønnemosevej 9

4850 Stubbekøbing

​Ean: 5797200030023

CVR: 31514967

Anlægsgartnerens plejehåndbog ​

Vi er medlem af