Telefon: 54 44 16 97

VI BYGGER GRØNT

Ingen opgave er for lille...

Ej heller for stor...

Vi er specialister i forskellige haveanlæg​

Har du lige bygget et nyt hus og mangler nu bare en flot indkørsel? Så kommer vi gerne og hjælper dig. H. Rasch & Søn A/S er et professionelt firma med stor erfaring som anlægsgartner og brolægger. Faktisk er vi specialister i haveanlæg, hvorfor vi kan varetage mange forskellige opgaver. Vi står til rådighed hos kunder i og omkring Stubbekøbing, Vordingborg og Falster.

Vi er et firma, som har eksisteret siden 1927. Igennem årene har vi løst mange forskellige opgaver for tilfredse kunder. Alle ansatte i firmaet er ansvarsbevidste og dedikerede, hvilket er din garanti for, at arbejdet er veludført. Derudover er vi medlem af Danske Anlægsgartnere. Du kan derfor trygt vælge os til at lave dit nye haveanlæg.

Vi kan løse alle opgaver inden for haveanlæg

Udover stor erfaring råder vi over en topmoderne maskinpark, som gør det muligt for os at løse alle opgaver inden for anlægning af have. Hos os er der altså ingen opgave, som hverken er for simpel eller for kompliceret – vi kan løse det hele til en god pris.​

Nogle af vores primære arbejdsopgaver er:

  • Indkørsler
  • Gangstier
  • Plantning af hæk eller hegn
  • Rullegræs
  • Bede

​Vi sørger altid for at have en tæt dialog med kunden, så de individuelle ønsker om haveanlæg kan blive opfyldt bedst muligt. I den forbindelse hjælper vi gerne med rådgivning om valg af materialer, udformning og løsninger, så du kan få indfriet dine ønsker om haveanlægning bedst muligt.

Kontakt os her for flere oplysninger

Har du brug for hjælp til haveanlæg, så kontakt os gerne med det samme og modtag flere oplysninger om muligheder og priser. Vi står altid klar til at besvare dine spørgsmål samt give professionel rådgivning.

Vi kan kontaktes på telefon: 54 44 16 97 eller e-mail: info@hrasch.dk, så hører du fra os snarest muligt.​

 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Firmainformation

H. Rasch & Søn A/S

Grønnemosevej 9

4850 Stubbekøbing

​Ean: 5797200030023

CVR: 31514967

Anlægsgartnerens plejehåndbog ​

Vi er medlem af