Telefon: 54 44 16 97

VI BYGGER GRØNT

Ingen opgave er for lille...

Ej heller for stor...

​Beskæring af træer i haver og parker

Vi er ansvarsbevidste i vores træpleje

Har du et eller flere træer, som du er glad for, men som skygger for solen eller fylder for meget? Hos H. Rasch & Søn A/S kan vi tilbyde beskæring af træer og træfældning, så du kan få masser af sollys i haven, uden du behøver at få fældet træet helt.

Fra vores udgangspunkt i Stubbekøbing kører vi rundt på hele Falster og til områderne omkring Vordingborg og tilbyder beskæring af træer. Vi arbejder for både private, erhvervskunder og det offentlige, så vi kan beskære træer i små haver såvel som store parker. Uanset hvad opgaven lyder på, så går vi ansvarsbevidst til den med et ønske om at arbejde miljøskånsomt og levere et flot resultat, du bliver tilfreds med.

Beskyt din have med beskæring af træer

Alt levende kræver kærlig og omhyggelig pleje for at trives og tage sig smukt ud. Det gælder også for naturen og træer. Har du eksempelvis et æbletræ, pæretræ eller et andet frugttræ, så kan det også have stor gavn af at blive passet og klippet til, så det har de bedst mulige forudsætninger. Du kan således pleje dine planter og din have med beskæring af træer.

Hvis du vil kombinere træbeskæring og topkapning af træer med andre opgaver inden for haveservice og naturpleje, så kan vi også tilbyde hækklipning, græsslåning, anlægsarbejde, jordarbejde og meget andet. Vores anlægsgartnere er dedikerede og besidder alsidige kompetencer, hvilket kommer dig til gode, når vi tager os af dit grønne arbejde.

Kontakt os og få et uforpligtende tilbud

Hvis du ønsker vores hjælp til beskæring af træer eller andet have- og træarbejde, så er du meget velkommen til at kontakte os og fortælle om det. Vi udformer et skræddersyet og uforpligtende tilbud til dig, så vi kan komme hurtigt og godt i gang med dit arbejde.

​Firmainformation

H. Rasch & Søn A/S

Grønnemosevej 9

4850 Stubbekøbing

​Ean: 5797200030023

CVR: 31514967

Anlægsgartnerens plejehåndbog ​

Vi er medlem af